Het is alweer even geleden, maar op maandag 17 december vierden we met elkaar het Kerstfeest. De ruimtes in de Aarkant waren prachtig versierd, we ontvingen de kinderen met (kinder)champagne en we mochten de kinderen vertellen dat God zoveel van ons houdt, dat hij zijn enige zoon De Here Jezus naar de aarde heeft gestuurd om ons te redden. We zongen kerstliederen (a capella), smulden van de vele lekkernijen, die iedereen had meegenomen en we luisterden naar het superspannende kerstverhaal “Wolven in de Kerstnacht”. Aan het einde van het feest gingen de kinderen naar huis met hun zelf geknutselde kerstlichtje met een presentje. Het was een prachtig feest!

Na de kerstvakantie is er op de clubavonden weer druk geknutseld en zijn er spellen gespeeld en op maandagavond 18 februari hadden we de jaarlijkse disco-avond. Het thema was: COOL. Iedereen kwam supercool gekleed naar het feest. Mutsen, sjaals en handschoenen waren uit de kast getrokken, prachtige creaties kwamen voorbij en zelfs een hele delegatie uit de disneyfilm “Frozen” hadden we over de vloer. Onze bekende discjockeys Pieter en Matthias zorgden voor supercoole muziek, zodat al snel de voetjes van de vloer gingen. Tussendoor werd er gesmuld van de chips en de frisdrank en deden we nog een hele coole muziekbingo, waarbij er leuke prijzen te winnen waren. Jiska en Noortje deden nog een spontaan optreden en toen was het coole feest helaas alweer afgelopen en werden de moe gedanste kinderen opgehaald door hun ouders.

Na de voorjaarsvakantie hebben de kinderen op de clubavond onder leiding van Wilma v.d. Ster kabouters geschilderd op boomstammetjes. Ze hebben hier een zelfgemaakt kaartje aan bevestigd en al deze kabouters worden geplaatst in het Argonnepark. Dus we raden u aan om binnenkort een wandeling te maken door het Argonnepark en dan kunt u ze daar allemaal gaan bewonderen. Binnenkort gaan we nog een avond bingo spelen met mooie prijzen, de groep 8 kinderen gaan nog een avond meekijken met de Crosspro en daarna gaan we het seizoen alweer afsluiten met het jaarlijkse dagje uit. De volgende keer gaan we u daar alles over vertellen!

Hartelijke groeten van de WJJ-leiding